Injara ! ;D

Hejsan Bloggen !!

Är det bara jag som börjar tröttna på Sverige's konstiga väder ?? Asso seriöst på morgonen så blåser det, ibland så små regnar det t.o.m men sen på eftermiddagen så kommer solen fram.. Tänker på skolan, man ser hur vädret är på morgonen, det regnar och blåser osv sen efter skolan så skiner solen och man står där som en tönt!
Me jacka och grejer !! Imorgon är det ju Gröna Lund för oss ! Pallar verkligen inte släpa på nån jacka eller så jag vet inte... Hahaha !! Idag har inget så viktigt hänt (om man ska säga så) förutom att jag åt Injara ! Injara är en Eretiansk rätt , som man inte bara äter i Eritrea utan i Ethopien m.fl.. Min lillasyster var på kalas idag hos en vän som heter Yanet. Yanet är från Eritrea och därför bjöd hennes mamma oss på Injara .. JÄTTEGOTT !! :D Efter den goda maten gick jag ut till skolgården och träffade Melat och Sinit (en kompis till oss) vi satt inne i lusthuset och snackade en lång stund. Sedan spelade vi basket i kanske 10-15 min (om inte mindre. Men det var inte bara Melat och Sinit där. Fanny, Neneh, Hanna Å, Irina, Billy, Jonas, Toomany, Baddi och Sara var även där.. Fast de var inte med och spelade basket..
Har inget mer att säga, däremot så måste jag dra nu det är skola imorgon och jag måste fixa sakerna inför morgondagen och läsa..
Ja, juste på tal om att läsa så vill jag rekomendera er en bok som jag och Veronica läser. Boken heter "Pojken som kallades Det" av Dave Pelzer..
Boken är en fruktansvärd och sann historia. Jag kan berätta lite mer om boken i ett annat tillfälle för nu börjar mammas tjatande !!!

Läs boken, då kanske ni ungdomar börjar visa mer respekt, hänsyn och uppskattar mer era mammor !

Mammornas dag !!!

Hejsan allihoppa! Just nu så sitter jag här ensam hemma och för absolut ingenting förutom att lyssna på Hey Mama, som Kanye West sjunger:

Jag ber att lyssna på hela den här låten, för den är faktiskt riktigt bra. Jag är inte direkt ett jättstort fan av Kanye men han lyckades ta min uppmärksamhet med den här låten... Ni kan fortsätta att lyssna på låten medan ni läser :)  
                                    
Hey Mama- Kanye West

Jaaa, som ni alla vet så är det Mors Dag idag. Och hoppas att ni behandlar era mammor riktigt bra den här dagen, för det förtjänar de! :)

Jag vet att man kan ha dåliga dagar med sin mamma men i slutet på dagen är hon ändå din mamma. Hon är en kvinna som försörjt dig och tagit hand om dig. Hon har varit där för dig när du behövt henne och hon har gjort allt för att förbereda dig inför den Stora Vida Världen. Hon är lättare sagt din skyddsängel som alltid kommer hjälpa dig och skydda dig :) 

Och snälla tro inte att jag försöker säga att alla mammor är bra, för det är de inte. Några mammor, har inte ens fattat vad mamma-rollen egentligen går ut på.
Men jag hoppas att era mammor vet vad mamma-rollen betyder =)
                                                                                                                                   

Oj då, ja som trodde att det skulle bli ett långt inlägg :D

Menmen det jag ville säga med det här inlägget är att du alltid ska respektera din mamma, no matter what.
Och när det känns omöjligt att förlåta henne, så ska du blicka tillbaka på ditt liv,  och fråga dig själv:
Ska jag verkligen vara arg på henne, efter allt hon gjort???
Och det är bara DU som kan svara på det!


Men nu ska jag sysselsätta mig med nåt annat, so i'll see you!

Puss på er och alla Mammor som gör allt för sina barn!




                                             Aishi :D


                         









Skön låt...<3


Ledsen....

Hejsan bloggen !!

Här sitter jag, äter Kladdkaka (igen) och bloggar lite... Tänkte berätta lite kort om Bella's tjejmiddag...
Allt var bra från början tills de hände en ska, de är något privat som jag inte tänker nämna här på bloggen..
Igår var de nog en av mina mest ledsna kvällar.. Jag grät !!  Grät kanske hela kvällen.. Jag har inte gråtit på ett bra tag men igår kväll så grät jag och Aishi över en sak som vi inte heller tänka nämna här på bloggen.. :'( Över till dagens händelse.. Idag var det Laura's (min lillasyster) avslutning på Simkolan så jag följde med. Efteråt åt vi i Vällingehus, sedan köte jag några saker i H&M (vanligt -.-) och slösade alla mina pengar som jag hade på mitt kort !!! Jag tänkte verkligen inte på att vi ska till Gröna Lund igen på måndag, och man ska ha med sig fickpengar.. Hade tänkt ta med mig 200 kr men jag har inte ens de !! Är pank och har panik !!!! Men mamma ska ge mig 200 kr till Grönan så för den delen är jag lugn... :)
Har nog inget mer att säga så jag avslutar inlägget med en skön låt som jag snart kan hela texten på! :)
 Do you remember ?
Do you remember All of the times we had 
Do you remeber All of the times we had




Morgon trött?:)..



Slänger in en snabb "Veckans låt", detta är en låt jag valt själv, jag tycker att det är en skitgrym låt som har en berättelse bakom det hela, kommentera gärna vad ni tycker om den!!<3

Paaaaaaaaaartyyyyyy!!<3

Shueee, alla! Verrrro och Aishi is in the house!!! Just nu så sitter vi här hemma hos Bella. Alla andra sitter och kollar på en sjuk video men jag (Aishi) jobbar flitigt med vår blogg. Vi menar jag. Iaf så har vi det skiitkul, här framför Bella's laptop! Detta kommer inte att bli ett långt inlägg, men vad kommer kära ni att göra ikväll då?:)<3

Loveee/ Aishi och Verro!:)<3

Laura tyckte att det var sååå viktigt att nämna här i bloggen att hon kom i slutet av inläggett, så aa Laura hälsar också!!:)

Garv !!!

Hahahaha !!! Vi dör av garv när vi ser denna video !!!
Måste kolla !!!!!


Hos Bella !!! ;)<3

Hejsan bloggen !! ;D

Nu sitter jag här i Bella's rum och bloggar lite ! Jag har nog kanske inte nämnt att Bella's tjejmiddag, vi ska fira hennes födelsedag !  Det var mycket stressande idag för att jag inte hade köpt present än och klockan tickade......
Men nu är vi här och har de bara kul !! ;D Bilderna kommer nog senare ! :P
Ha de bra !!

Kladdkaka !! ;D

Heej !!

Det var ett tag sen jag bloggade, men nu är jag igång igen !!  =)
Allt blev lyckat i tisdags, äggningen på Bella och pickniken, vi var inomhus eftersom vädret inte var så bra, men vi hade ändå en trevlig kväll tillsammans. Det var trist att säga hejdå till våra coacher Gulsev och Stina menmen...
Igår var det träning ingen fast med Tobbe, nu har vi nya tider! Jag har inget speciellt att berätta förutom om att vi hade Religion-prov mellan de tre Abrahamitiska religioner som är : Judendom, Kristendom och Islam..  Dett var ett grupp prov så jag hoppas att de gick bra för alla ! =) Imorgon blir det nog ingen träning för oss, Bella fyllde ju år i tisdags så då kommer hon att ha en Tjejmiddag, den börjar 30 min innan träningen börjar så ingen hinner.
Ja, det var nog allt jag hade att säga...
BTW jag ÄLSKAR KLADDKAKA !!!!!!! ;D Ska snart äta KLADDKAKA !!!!!

Här är några bilder som jag hittade på min kamera. Bilderna är tagna samma kväll som vi kom fram till Göteborg, då fyllde vår tränare Stina år !! ;)

 Gulsev hon till vänster och Stina till höger!
Drivbild !
 Vi hade en bra tid tillsammans !

 KLADDKAKA !!!


Veckans gåta:)!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej bloggen! <3

Det var länge sen va? :)

Det här kommer inte att bli ett sånt där jättelångt inlägg, utan jag tänker bara lägga in veckans gåta sen ska jag ut med några vänner. Iaf här kommer gåtan:

 Vilken hund vill sova i en låda  ?? :)

See yaaa!!<3


Glömde!

Shooo katter:)!


Glömde berätta om att jag, Laura och Evelin vann MVP. Hahaha lite sent då, fast alla vi tre vann. Laura vann årets MVP, Evelin vann årets mest utvecklade spelare och jag vann årets kämpe. Fast när jag gick det tänkte jag inte direkt "I got this in the bag" utan det var mer om jag vinner, vinner jag och om jag inte gör det så är det väl coolt antar jag. Men icke sa nicke utan jag vann haha, det här är vad de sa om mig:

- Årets kämpe: Vi vill dela ut ett extrapris till en spelare som kämpar i det tysta. En liten guard som inte ger mycket ljud ifrån sig och som aldrig ger upp på plan. Hon är med på alla träningar och deltar aktivt. Under den här säsongen har hon utvecklats väldigt mycket och gör sig därför förtjänt av årets extrapris. Årets kämpe är Melat Kassa.






Tööööng låt!!!

Perfekt DA FRAM TILLS DU FICK DITT UTBROTT! -.-''

Heejsaan bloggen!! <3 :D
 
Det har varit en rätt skön dag faktiskt, FÖRUTOM ATT: Jag tappade bort min mobil! :@
Jag vet jag vet!!! jag är skiiiit slarvig (Är till och med känd för det!!)
Men jag kan inte hjälpa det XD
Asso det började såhär: Jag la min mobil i min väska och när jag skulle till idrotten så hade jag min mobil i klassrummet, och när jag skulle ta den så var den inte där!!.... Först trodde jag att någon av killarna hade tagit den, och Agge (Min lärare) började skälla på de och ja hotade de med att vi inte skulle få åka till GRÖNA LUND om den inte kom fram! Och alla blev jätte sura och ja blev lite vilda, Men ja efter skolan så gick vi alla till Tobak (Som vanligt) och det är inget nytt, det gör alla 6:or efter skolan. och det var kul där. ÄNDA FRAM TILL ATT VINCENT FICK ETT UTBROTT OCH SLOG MIG SÅ ATT JAG BÖRJADE BLÖDA!!!!!! :'( jag vet skit taskigt, Han kan inte se skillnad mellan en tjej och en kille!!! :@
För asso det sved skit mycket. Asso han hade en andledning att bli sur på mig, men inte att slå mig så att jag skulle börja blöda!
Jaja han kanske har problem hemma (?)
Efter det så blev jag jätte sur så jag stack hem.
Nu kommer det goda nyheterna :)
När jag skulle tillbaka till skolan för att hämta en sak som min lillebror hade glömt så hittade jag min mobil!!! :D
Jag vet det är helt sjukt, men jag hittade den!
Nu måste jag gå har träning om en timme och måste göra en massa saker innan jag ska dit :)
 
Seee you/ Bella <3


Grattis Bella

Hej hej bloggen
Jag vill börja med att gratta Bella för det är hennes födelsedag
GRATTIS BELLA!!!!!!!!!!
Idag så bomba vi Bella med ägg. Asså ni skulle bara sett hur hon såg ut.
Vi har inga bilder men Dellan har ett filmklipp.
(som NENNEH har filmat)
Hahahahhahahha
Alldeles straks så ska jag till hallen vid min skola. Asså vi ska ha typ som en picknik fast inne
för det regnar ute!!! :(
Aa jag glömde nästan att gratta Winthy (stavning)
GRATTIS WINTHY!!!!!!!!!
Aa jag glömde också att säga förlåt för att jag inte har bloggat på skit länge!! :(
SORRY!!
Men i alla fall så ska jag dra till hallen nu.
Hejdå


ses// Laura


25 MAJ!!! <3

HEEJ BLOGGEN!! <3
 
Idag är det min FÖDELSEDAG!!!... Jag är tonåring nu! :D
HIhihi (Stolt)
Men ja, Idag var det typ 100 stycken som grattade mig, och i skolans caf'e så spelade de upp en låt (happy birthday to you) och se sa: Happy birthday to dear Isabelle!!!. Hahaha tack alihoppa ni gjorde mig glad!
Och efter skolan gick alla ut tillsammans, och en sak jag inte visste var att alla hade typ 3 ägg var i fickan!!!!!
Och alla räknade till 3 och bombade mig med ägg!!! (Och egentligen så fick man inte det, Isak hade innan kommit och tagit massor med ägg ifrån de som tänkte ägga) Men Dellan hade kvar sina, och jag fattar inte vat ifrån alla ägg kom ifrån!!!!, men det var kul :D
FÖRUTOM ATT Abas slängde en mitt på min överläpp, så nu har jag fått en fläskläpp!!!!! -.- TACK ABAS!!
Men nu måste jag chila iväg, ska upp till vällingby och köpa fika till vår picknik som mitt lag ska ha idag (Det är vår sista dag med våra kära trönare!! :'(
Så jag måste köpa något äggsrta gott! hehe fattar ni??? ÄGG-STRA= EXRTA :D
Hehe men nu måste jag sluta prata, HEJDÅ!! <3 :)
 
Seee you/Bella <3


Maj -10

Hejsan Bloggen !!

Detta är mitt andra inlägg som jag skriver idag, kanske den sista (tvekar.)
Kort resumen från idag, skolan slutade så alla gick till Tobak (inget konstigt) och köpte glass
osv. Vi va där bara en stund inte så länge, som vi brukar göra. Imorgon är det avslutning för
oss, med de menar jag basketen. Vi ska ha picknik ute på ängen om vädret tillåter de!
Angående min rubrik: Maj -10 så vill jag bara säga att det är mycket som har hänt/händer
under denna månad.
1. Pappa fyllde år.
2. Först så var det den efterlängtande resan till Göteborg, som trist nog nu är över! :(
3. Det var skolpolisernas dag i Görna Lund (alltså igår)
4. Idag är det Winty's födelsedag ( Vero's kusin som även spelar i vårt lag )
5. Imorgon är det Habibi's födelsedag ( Bella )
6. Nästa måndag är det Gröna Lund (igen) med Grimstas 6:or !!!!!

6 toppen saker som har hänt och kommer att hända under Maj !
Grattis Winty !! Hoppas du får en underbar dag !! Ha det bäst önskar : Uniikaste.blogg.se !! <3 =)
Garttis Habibi i förskott !! (Garattar dig imorgon också)

 Detta var Lördagen då vi befann oss i GBG, Winty är hon till höger !! GRATTIS !! ;D <3

 Denna bild bjuder jag på. Liseberg 2010 ! =)



Den är nästan klar !!

Hejsan Bloggen !!

Just nu sitter jag inne i klassrummet och bloggar lite, i vanliga fall skulle jag haft Träslöjd men
vår lärare kunde inte ha oss idag, så jag passade på att blogga lite!
Har ni sett den superfina designen vi har ?! :) Fin, visst ? Den har vår kompis Sawsan gjort, jag har förmig att
jag har skrivit om henne förr ?? Headern är inte riktigt klar än vi behöver lite bilder hit och dit.. Men annars
vad tycker ni ? Bättre än den andra eller sämre ?? Kommentera gärna vad ni tycker och, era åsikter är
viktiga för oss! Vädret idag är hyfsat bra, de var mycket bättre i lördags och fredags, de 
är soligt men fortfarande blåsigt. Nu när jag tänker efter så har jag märkt att ingen av oss har 
nämnt " Gröna Lund ", igår var Melat, Veran, Evelin, jag och en massa andra i Gröna Lund. 
Här på Grimstaskolan är det 6:orna (alltså vi) som är skolpoliser, därför fick vi gratis inträde 
och åkband. Känner mig jätteglad! Jag vann en sån där super fet Basketboll!!!! ;D En sak var riktigt tråkigt, vädret, de började spöregna mitt i allt roliga! 
Ja, jag tror att det var allt för mig. Bjuder på en skön låt. ;)  
Förlåt för dålig video men jag hittade inte den originala ? Undrar om den ens finns ?


Jag beklagar :( <33

Hejsan bloggen :)
 
Jag är jätte ledsen för att jag inte har bloggat på typ 2-3 veckor!!! :O
Men jag har bråkat med mamma så himla mkt och det innebär: Bella! Du får inte sitta vid datorn på två veckor!!! och det betyder DATAFÖRBUD!...
Ja sån är min mamma, men jag tror ni känner igen det :) <3
Men iallafall. Nu är det bra igen och jag ska blogga lika mkt som jag gjorde förut! :D
Förresten, efter den där dagen som jag hade vattenkrig, så blev det tyvärr så att min mobil dog!
Men den funkade igen, men mamma envisades med att skicka den på lagning!...
Men det var lika bra det för jag hade tappat den redan en gång innan i COLA! så det behövdes en liten ompyssling (Jag andvänder min mobil som en leksak) :D
Iaf, så nu har jag en SAMSUNG! :(

Men den är bara tillfällig (Tror jag) Pappa säger att jag ska behålla den, han säger att jag inte klarar av att ha en så dyr mobil som jag har just nu: Sony Ericsson W995 :D

Hehe men jag måste gå nu

Seee you/Bella <3


Subway ;D

Heejsaan Bloggen !! ;)

Vilket underbart sköönt väder det va idag !! ;)
Jag har valt att inte blogga så mycket, de ger chansen till resten av tjejer blogga mer...
För de känns att jag bloggar mer än vad de andra gör, vilket känns tråkigt, för vi har
ju en blogg tillsammans! Igår var de en jätte rolig dag ! Det blev en liten/snabb och kort vattenkrig
i skolans skolgård.... Men ni vet inte vad som hände efter!? Jag och Bella blev skiit blöta !!!
Fan att vi inte tog bilder asso, iaf hade vi planerat att gå till Kannan för att typ äta där och ha
det mysigt, men det blev inget av. Vero kunde inte, hon skulle grilla med familjen osv, sen så blev det
monlingt i himlen och vi trodde att de skulle regna, men de kommer att hända nån annan dag.
Bella glömde sin mobil i min väska i fredags då de var vattenkrig, var tvungen att gå till vällingby
för att ge den tillbaka men samtidigt så köpte vi lite kläder i H&M ! :)
Juste, angående min rubrik: Subway så vill jag säga att jag älskar deras mackor ! ;)

Peace //Dellaan =)

Vart tog mänskligheten vägen ?!








O-H  M-Y  L-O-R-D!

/Melat

Let me take you out??? :D

Shuuu! 

Så att ni vet så kommer det här att bli ett riktigt kort inlägg, men jag ville bara visa en låt. Jag hittade den nyss och jag fastnade för den direkt.
                                                  Kommentera om vad ni tycker om den:

                      
 Let me take you out- Bryan J feat Travis porter

Så vad tyckte ni om den? Jag älskade den i alla fall =)
Men nu ska jag göra nåt annat, haha om jag ska vara ärlig så ska jag kolla på x-men 2. Vet att det är såååå 2004 liksom...
Haha nej skoja men jag vill verkligen se den
Så vi ses!
                                                                                          Aishi =)
Förresten så måste ni lova en sak!
Se till att ni har en fantastisk helg, Sweeties! =)

BBQ! :D

Heej bloggen !:)

Vet att det var länge sen jag bloggade, men jag har en anledning. Min dator har varit lit knaas på sistone så det har varit lite struligt med att logga in på bloggen, men nu har min älskade pappa fått fart på den igen. Så nu kommer jag blogga som vanligt igen, kom just hem, hade varit ute med Alexis och H.J. (kompisar) :)
Vi hade det jättemysigt och trevligt på gården där vi bor. Jag och min familj hade varit och grillat så det var en mysig sak efter en annan :) . Ska iaf snart sova, jag ska bara läsa ut det sista kapitlet ur en jättebra bok som heter : Dumpa, kan berätta lite snabbt om den bara, boken handlar om en kille som heter Ahmed, han och hans familj är ursprungligen från Somalia men immigrerade till Sveriga när Ahmed var liten. En dag Bestämde Sig familjen för att åka till Somalia Som en FAMILJ

Soligt ! ;D

Vilket underbart väder de har varit idag och hela veckan !! ;)
Har tänkt lägga ut bilderna från Göteborg.. Det var inget spec...
Hade inte med mig kameran under Liseberg dagen, ville inte riskera att tappa bort den,
så de kommer andra bilder.. Rätt så tråkiga.. -.-
Ska lägga upp bilderna på ett helt nytt inlägg ! ;)

Peace //Dellaan =)


Hejhej!

Hola Amigos!
Nu kommer den efterlängtade gåtan och några bilder från idag som jag och Verro tog.
Vi börjar med Bilderna:

Okeeeeej, det här var ingen en bild som jag tog idag, utan det var en bild somjag tog igår när jag hade duschat och hade blött hår. Den här bilden har egentligen inget att göra med det här inlägget men Verro fick mig att lova att jag skulle lägga upp bilden. So here you go, Verro! :)                            
                             

                         Okeej, jag erkänner att det här inte var världens bästa bild, menmen =)'
                              

             Åh jag har ångest över att jag lägger upp den där bilden, men jag lovade Verro att jag skulle göra det,
             så jag gjorde det. Men nu tilll´en mycket gulligare och finare bild på min Sunshine: Verro
                             

Så, det var alla bilder för idag, och jag vet att det inte blev många med det var i alla fall nåt, eller hur? ;)

Men nu ska jag presentera förra veckans vinnare och det är..............................................................










Danny!!!

Grattis Danny! Hoppas att du njuter att denna stund, för på måndag så kommer det komma en ny vinnare =)
Men i alla fall, nu tilll denna veckas gåta:

Hur många ben har en aborre?

Haha, jag fick tips av Verro och Dellan on den här, Så thank you, Ladies!

Anyways, så måste jag gå nu, men jag vill bara visa ett foto som jag och Verro tog idag, som var riktigt gullig.

                                              

See Ya!
                                               Aishi =)




Hallu!

Förlåt, förlåt, förlåt för att jag inte la in gåtan i måndags men jag ska göra det imorrn.

Menmen nu ska jag i alla fall berätta om min dag: Skolan var ganska bra idag, lektionerna gick ganska snabbt och de var också roliga. Men det var en sak som jag verkligen inte gillade, och det var att det var så varmt.
 Jag menar, det är ju såklart jätteskönt att det är varmt igen efter alla kalla dagar. Men idag så var det ju äckligt varmt, men jag får nog skylla mig själv. Asså ni skulle ha sett vilka kläder jag hade på mig idag: En tjocktröja och svarta byxor.
Ja ni hörde rätt: SVARTA BYXOR OCH EN TJOCKTRÖJA. Ni kanske undrar varför jag inte tog av mig tjocktröjan men jag hade ett linne under, och jag har aldrig gillat att bara ha ett linne (vet att det är löjligt). Och de SVARTA BYXORNA va värst! Så varmt det var!
Äh förresten varför skriver jag ens det här? Ingen bryr sig, men det jag menar är att det varit så himla varmt hittils i veckan, och då menar jag att det var ÄCKLIGT varmt!

Och efter hela den här dagen så sitter jag nu helt nyduschad med blött hår. Men det är ändå ganska skönt att ha duschat för-som sagt- så är det ju så varmt.  
 
Ojoj, klockan börjar bli för mycket. Men jag kommer nog inte sova nu för jag är för pigg.

Men nu måste jag gå, så vi ses Sunshines!

Ps: Det blev ett RIKTIGT tråkigt inlägg men jag har inte skrivit ett på länge så jag passade på nu =)
                                                                                      
          Aishi =)


Hittade

Hittade en till "Sittin On Tha Toilet" video, nu är det upp till er att välja mellan 
 
Sittin On Tha Toilet eller Sittin' On A toilet ?

Sittin On Tha Toilet VS Sittin' On A toilet ?!?



 <-- Sittin On Tha toilet


 <-- Sittin' On A Toilet


Peace //Dellaan=)

Hemma ;D

Shue Bloggen !

Kom hem för kanske 30 min sen, nu börjar man verkligen känna hur nära sommaren är.
Igår var det vår sista träning med dem bästa coacherna Gulsev och Stina, vi kommer att sakna dem.
Tack vare allt vi vet är pga dom.
Hur som helst, ikväll är de ju MVP-fest som ni säkert vet, förra året vann Bella. Undrar vem som vinner detta år ?
Under hela Göteborg resan så har Isabelle sjungit "Sittin On Tha Toilet" många har säkert redan hört den menmen...
Nu är jag tvungen att gå iväg, måste först äta och sen duscha ! Ha så kul och njut av denna video som Bella ÄLSKAR !!!





Peace //Dellaan=)

Skoldagen snart slut !

Hej Bloggen !!

Dellan och Melat här. Nu sitter vi i klassrummet tillsammans med Sara (en klasskompis) och vi har
just avslutat vårt arbete i "Teknik." Ikväll kommer vi att ha en liten: tjejkväll.
Det är nämligen Blackebergs MVP-fest, och eftersom alla vi tjejer här på bloggen (förutom Aishi)
spelar basket så kommer vi alla att mötas idag och ha en så kallad "Tjejkväll."
Solen skiner så det är ett perfekt väder för att umgås tillsammans!

We are back from GBG !! ;)

Hejsan bloggen !!!

Det känns skiit skönt att vara hemma igen ! ;) Har inte haft ingång till datan dem senaste
dagarna. Som ni alla vet så är vi tillbaka frrån Göteborg, vi hade jättekul där och lärde känna Göteborg.
En mycket fin och ren stad men det är inget för mig.. Allt var för perfekt, inget folk som röjde runt och sånt, de var för mycket för mig, så jag håller mig till Västerort istället. ;) Just nu är jag hjärndöd, så jag har ingen lust att sitta framför datan. Jag somnade igår funt 4 till halv 5 på natten, snackade galet med Veran, Sofia, Sinit, Stran och Zawadi så jag tror nog att jag inte ska till skolan imorgon, ska vila för annars kommer jag vara trög som fan i skolan. Självklart så har både jag och Evelin tagit bilder på oss under resan bilderna och mer info om Göteborg kommer imorgon skulle jag tro.
Så jag ska nu fortsätta att smsa med Sinit och snart somna, får se om jag orkar gå upp imorgon!

Peace //Dellaan =)

You wanna know stuff about me?

SNABB FAKTA..

1. Pierca näsan eller tungan? - Näsan
2. Vara seriös eller rolig? - Rolig
3. Dricka röd eller grön mjölk? - Bryr mig inte, bara jag får mjölk haha!
4. Brinna upp eller drunkna? - Drunkna
5. Umgås med dina fiender eller föräldrar? - Föräldrar... duuh?


 SVARA ÄRLIGT..
1. Tycker du om någon? -
As in relationship? NO! As in friendship? YEEESS!!!
2. Sol eller måne? - Faktist båda 
3. Vinter eller höst? - Höst (bara för att jag fyller år på hösten hehe)
4. Vänster eller höger? - Höger
5. Soligt eller regn? - Soligt
6. Vaniljglass eller chokladglass? - Ouuf kan inte bestämma mig...båda!


 OM DIG...
1. Hur mycket är klockan just nu? -
17.07 för att vara exakt:)
3. Vart vill du bo? - Los Angeles eller New York
4. Hur många barn vill du ha? - 2-3
5. Vill du gifta dig? - Ja, om jag träffar "den rätte"
6. Rullar du spagettin eller skär? - Rullar
7. Har du ätit sushi? - Ja, och det är skiit gott!!!
8. Favoritglass? - Magnum
9. Hur många olika flingor har du i skåpet? - 3. Coco pops, Corn Flakes och en annan nyttig som bara min pappa äter
10. Humör? - Ont i huvudet men annars är det bra!


 HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA...
1
. Pussat någon? - Nej
2. Sjungit? - Hehe Jaaa
3. Blivit kramad? - Ja lillebroor är kramglad som vanligt
4. Kännt dig fånig? - Njaaa lite
5. Saknat någon? - Nej... haha joo saknar tjejorna i GBG!!!
6. Dansat galet? - Nej
7. Klippt håret? - Nej
8. Gråtit? - Nej
9. Ljugit? - Nej
10. Blivit kysst? - Nej!

 GREJER...
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? -
Nej och kommer aldrig bli det mina vänner!
2. Har du hund? - Nej och vil inte ha en efter dagen jag blev jagad av en ful,liten,äcklig pudel...
3. Tycker du att du är attraktiv? - Hehe vet inte. Bryr mig inte så mycket om det;)
4. Sover du helst själv eller med någon? - Själv
5. Tror du på spöken - As Madea herself said "Hell to the N-O" hehe!

Ska plugga nu lite till engelskan och vissa andra grejer, haha typiskt mig... plugga en dag som är till för att ta det lugnt och inte jobba med något. But as they say it, time is precious so you gotta take adventage of that. Haha märker ni att jag är engagerad och ambitös i skolan?=)/Melat


Helloooooooo

Hejsan Sunshines!!!
Egentligen så har jag inget att göra just nu men en kompis frågade om jag kunde göra ett inlägg så jag svarade ja, och nu så gör jag ett inläg =)
Ni kanske har märkt att jag och Melat inte har lagt in några inlägg men det är bara för att vi nog inte har pallat, eller rättare sagt så har JAG inte pallat.
Och för alla som undrar när jag kommer lägga in veckans gåta, så kommer jag göra det på måndag... :)
Menmen, nu när jag ändå skriver så ska jag passa på att lägga in en låt.
Hmmmmm, vilken låt ska jag välja???
Svårt... Men det får nog bli den här:







Det var ganska länge sen man hörde den va? Memen,  nu måste jag gå så vi ses Sunshines!

                                                                  Aishi =)

RSS 2.0