GODNATT<3

HEEEEJ BLOGGEN ! Låter ganska pigg va? ;) Nej men sanningen är att jag alldeles strax ska gå och lägga mej, bra att jag somnar tidigt för en gåns skull. Då känner jag mig mig pigg på morgonen, så det är ett plus!
Har inte hunnit blogga på hela dagen efter som att jag kom hem vi fem-tiden, sen så började jag faktisk att plugga, man vill ju inte komma efter eller något sånt, känner att jag är på topp nu, har memoriserat ALLT!
Efter att jag läst färdigt allt om och om igen så känner jag mig faktisk BOMBSÄKER, det är inte så svårt som folk tror ! ;) Men nu ska jag hoppa i säng, bloggar mer imorgon. Sov sött!!<3


Urgulliga !!<3

TÖNG DAG !

Ouff känner mig helt död just nu, känns som att jag har gått i 3 km..
Dagens hädelse var sköön.. Var i Kista med min käraste homiie ( Melat ) och underbaraste Sinit ! :D
Tanken var ju den att homie, Sinit och jag skulle mötas i Vällingby för att ta 179:an mot Kista ! :D
Då när vi var framme så skulle vi möta vår fiiinaste vän Naomi men hon missförstog hela skiiten ! :D<3
Då blev de bara vi tre... Senare mötte vi vår vän Maria i Kista, hon trodde att vi hade följt efter henne och såg hel chokad ut..

Tanken var ju att Bella och Veran oxå skulle joina med oss men eftersom Bella kommer alltid med sina bortförklaringar -.- !
Som man börjar tröttna på :// !! Och Veran är typ sjuk, hoppas du kryar på dig ! :D<3 Jag kanske har smittat dig via Facebook chatten ? :O Vem vet ! :)
Jag har för mig att vi tog typ 3 bilder när vi var i " Monki " men min mobil är helt k*ullat så vi tog bilderna med Sinit's mobil. Hoppas hon lägger ut dem på Facebook för att ta dem och sedan ladda upp dem på bloggen..
Ska dra nu, har en engelska läxa och ska repetera lite i Fysik boken..
Bjuder på en skön låt av B.O.B


BLESS !

NIKE AIR MAX <3

Hej bloggen! Tänkte bara börjag inlägget med att säga att skorna (som jag berättade om igår) kostade 800 kr, och de finns att köpa på footlocker. Idag har jag bara suttit framför tv och slappat, vaknade runt elva (jag vet -.-) men jag somnade ganska så sent igår. För övrigt tror jag att jag håller på att bli sjuk. Började må illa redan när jag vaknade och det har än inte försvunnit. Det var därför jag tackade nej till att åka med tjejorna till Kista idag. Som Dellan sa, så vill jag inte börja terminen med: FRÅNVARO -,- ! Idag har jag planerat att jag ska så ganska tidigt, men vi får se om det blir av, lovar alltid sånna saker, sen så slutar det med att jag somnar klockan halv tolv. Men nu börjar det kurra i magen så jag ska nog bege mig till köket och fixa något att äta. Ha en trevlig kväll !! <3




Jonas skor liknar skorna på första bilden, inte helt och hållet men närmast! ;)
(En väldigt bra och kreativ sak med skorna är att de finns i SJUUUKT många färger, så det finns defenetivt ett par för alla) !! ;)<3


Hoppas inte ...

Jag vill verkligen inte bli sjuk, men eftersom att jag har värsta " sjukhuset " här hemma med de så menar jag att både min mamma och lillasyster är sjuka, de ända som är friska är min bror Stiven och jag.. Eller vänta lite är jag verkligen så frisk ?
Känner mig sjukt hängig och har ingen lust att äta eller ställa mig upp från sängen. Jag gjorde de just för att jag kände att jag har bloggat lite... Hoppas inte att jag blir sjuk, vill inte börja terminen med " frånvaro " -.- !

Som jag tidigare sa i ett inlägg om att  bilder kommer från Myset.. Jag " lånade "  ca 4 bilder från Güneshs album i Facebook..
Här är bilderna inte så mycket men jajaj bättre än ingenting ! (:

 Lite driv bilder .. :P

Skriver kanske ett inlägg senare, just nu ska jag kolla på en film med syster och hoppas jag kan bli lite bättre inför skolan på måndag ! (=

BLESS !


Veckan's låt :)


För att få tiden att gå snabbare tänkte jag lägga ut en låt som jag uppskattar väldigt mycket, kommentera gärna vad just ni tycker om den ! <3

För din skull Vero!!

Hejsan bloggen, har bara varit hemma idag, Melat och Daniela undrarde om jag kunde följa med de upp till Vällingby men jag ska på kalas alldeles strax så jag ska blogga snabbt..
Nu till rubriken, jag satt framför Facebook och Vero undrade om jag överlevde (för det som hände igår) läs inlägget nedan (Rubrik: Heej).
Iallafall och då skojade jag med henne och lossades att jag var min mamma och så här gick det till:

Veronica:

Bella lever du ?

15:32Jag

Hejsan

det är isabelles mamma

15:32Veronica

Aha Hej

15:32Jag

Isabelle blev våldtagen igår så hon ligger i soffan och kollar på tv.

Men jag kan hämta henne om du vill

15:32Veronica

Ok tack :P:P

15:33Jag

Vänta ett ögonblick bara

15:33Veronica

Jag går ingenstans ! :P:P

15:33Jag

Heej Verro..

15:33Veronica

Idjuut jag vet att det var du?

!

15:34Jag

Vadå?

15:34Veronica

Du ba Isabelle blev våldtagen igår och jag venne vad!

15:34Jag

Ja verro det är sant

15:35Jag

Det är därför jag har varit hemma hela dagen

15:35Veronica

Idjuut driv inte om sånt ! Sen det kommer hända dej!

15:35Jag

HAAHHAHAHahaahahahahahhhahahahaha

15:36Veronica

Jag har också varit hemma hela dagen, jag har inte blivit våldtagen !!

15:36Jag

HAHAHAHAHHAHAHAAH

Kommer kissa på mig!!!!!!!!!!!!!!!

15:36Veronica

Haha vrf?! :):)

15:37Jag

För du sa det dära om jag har varit hemma hela dagen bla bla bla =)=)

15:38Veronica

HAHA ok? :):) Ibland fattar jag inte din humår men aja :P:P För att du inte ska känna dej utanför så, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !!!!!!!!!!!!

15:38Jag

HAHAAHHAHAHAAAHAHAHHAAAH!!!!!!

15:38Veronica

Vrf går du inte ut Bella? :):)

15:39Jag

Jag ska snart, Varför går inte DU ut?? :D:D

15:39Veronica

HAHA för att jag latar mej här hemma, har typ inget att göra.. :):)

15:42Jag

Jaha okej, nej men min morbror fyler år..

Fyller*

15:42Veronica

OK, låt mej gissa han bor i Rinkeby ? :P:P

15:42Jag

Japp =D=D

15:44Veronica

Bella skriv i bloggen, chok länge sen du skrev NÅGOT !! :):) Inte tillåtet ! :):)

15:45Jag

HAHAH, men jag skrev ett inlägg igår

Om vad jag och du gjorde på vägen

15:45Veronica

Nää, det har inte kommit upp !

15:45Jag

Men skiten har visst inte kommit upp

FAAN

Okej jag fixar det nu

15:46Veronica

Good. Skriv om fullisen också !! ;);)

15:47Jag

Okej

15:47Veronica

Jalla1

!

15:48Jag

Jag har lagt upp inlägget som jag skrev igår

Och nu ska jag göra ett till

Men jag skrev inte om fullisen!! :(:(

Jalla skriv du

Asso det blir jobbigt om jag ska hacka på den dära händelsen som hände igår =)=)

15:52Veronica

NOOO, Bella skriv du det blir bra ska du se !!

15:52Jag

Men VERROOOOOO!!!!

OKEJ DA!!!

LATMASK!

15:54Veronica

HAHA HIHI HEHE HOHO HUHU, Tack Bella !! <3<3 <3<3

Ja då berättar jag kort.
efter träningen var vi på väg upp till Vällingby och då såg jag en fullgubbe och då sa jag: Kolla en fullis och då klappade han händerna, alltså hörde han mig. och då började jag göra massa ljug och sånt och då pekade han fuck you och då sprang vi iväg. Ja det var allt =)

Vi ses

Seee you/Bella <3


Lite av allt... :)

Hej bloggen ! Lite länge sen?...  Men nu är jag tillbaka med lite "juicy news" igen, haha jag driver bara. Men först och främst undrar jag hur ni mår, hur det är, pretty much anything. Ni får gärna kommentera ( väldigt gärna) ;) 

Idag har jag bara suttit hemma och tittat på TV, tråkig Lördag jag vet, men tror nog att jag knallar upp till Vällingby centrum en snabbis, skadar ju aldrig att titta lite extra i några affärer, vem vet kanske hittar något fint? :) För en stund sen kom pappa, mamma och Jonas (min lillebror) hem från Jonas fotbolls match. Och vet ni vad, de vann matchen, men det var inte det som var så förundransvärt (stavning?) De vann matchen med hela 24-1, HAHAHAHAH, är det inte sjukt. De mötte Bajen btw. Jag måste erkänna att Jonas lag faktiskt är ganska bra och de har vunnit matcher med t e x 17-2, 19-0 22-1 osv. Men den här gången var det väl lite överdrivet? Eller vad tycker ni? Nu över till något annat. Jonas har under en period (typ 1 och en halv månad) önskat sig skorna vid namn Nike Air Max, och gissa vad han kom hem med idag, inte så svårt va? Japp han kom hem med ett par blå/svarta/gråa och en aning lila. Vet inte exakt hur mycket de kostade, men om ni vill kan jag lite senare ta reda på vart han köpte de, och för hur mycket. Han är inte hemma just nu och pappa sover, hehe. Annars har det inte hänt så mycket annat, uppdaterar lite senare, Puss !! :)

Heej... =)<3 !!

Hejsan bloggen, idag har jag varit i skolan och sen varit med mina kompisar. Och sen kom jag hem vid 5 tiden och då kom Yassa hem till mig =)
Och där var vi ända fram tills klockan halv 7, för halv 7 skulle jag på min första träning =)
Och asso vi slutade halv 9 men vi gick upp till vällingby och var på Donken i typ 30 minuter och så sölade vi i hallen i yttligare 30 minuter så jag kom hem vid typ kvart i 10, och asso ni ska bara veta hur rädd jag var!!!!!!
Det började så här: Vi skulle säga hejdå och gå varsin väg... Men det var så himla mörkt ute och jag är jääääättteeee mörkrädd!!!
Och gissa vem jag gick hem med, VERONICA!! Och hon är minst lika rädd som mig!
Så vi går där och hon bara: Bella tänk om den där taxin dr borta kommer och drar in ossi bilen och väldtar oss?!?!?
Jag ba: LÄGG AV VERO!!! JAG VILL KOMMA HEM LEVANDE FÖRFAAAN!!!
Så vi fortsätter, och efter en stund GÖMMER HON SIG!!!
Och ja ba: Vero vart är du....
Inget svar....
VERRROOOOO!!!!
Och så hoppar hon ut ur en sak och typ skrämmer livet ur mig. Och resten av vägen så häll vi vanrandra så himla hårt och hoppades att ingenting skulle hända oss..
Men ja jag kom hem och jag har precis duschat och nu slappar jag vid datorn =)
Men vi ses

Seee you/Bella <3

Bilderna

 VI



Första bilden var tagen när vi var på väg till Myset och den andra var den sina utsikten ! (=

Idag slutade vi tidigare igen !! =DD
Här var bilderna som jag lovade tidigare från Myset, fler kommer senare..<3

:D:D

Sitter just nu här och chillar på hög nivå. Har nu fått tillbaka min bärbara så jag kan blogga vanligt igen. Eftersom jag inte heller är framför datan lika länge nuförtiden så gäller inte regeln " Du får bara ha datan en timme per dag ". 
Egentligen så har jag ingenting att skriva om...som Dellan sa så var Myset den värsta klassresan som nånsin måste ha existerat. Fast, något som är säkert är att jag inte besöker Myset en enda gång till igen. Och om jag gör,skjut mig nån tack. Hahah kanske lite överdrivet men som sagt så besöks inte Myset av någon i uniikaste en enda gång till. Tror nog att alla kan hålla med om det ;-)

Det var det, har inget annat att blogga om just NU men vem vet...kanske återkommer med ett annat inlägg senare men vet inte om jag pallar faktist. Sjalas ska plugga lite fysik nu. Peeeaace !! :D

Bild från Myset på mig och Kaan (klasskompis för er som inte vet) . Ser knääääpp ut på bilden men,men pallar inte leta efter perfektaste bilden direkt -.-' I'm keeping it real fellas :D

Trött...

Som ni säkert redan vet så var vi i "MYSET" igår med hela åk 7 ..
Hur de gick till, de är något som skulle ta minst 1 timme att skriva allt!
Jag tar de lite kort eftersom de inte var någon "stor" sak som hände..

Vi hamnar i stationen Lövsta, fett chill tyckte vi då, alla trodde att man skulle gå en liten bit bort, men nej!
Då började vi vår vandring mot " Myset " !
Vi gick i ca 4 km, de kändes som mer om jag ska erkänna, lärarna sa att de skulle vara mindre än 4 km men de kändes som 4 km och mer.
Ni fattar inte hur det var att bära runt i en väska som vägde skiiiiit mkt, man hade redan börjat få ont i ryggen däremot så höll resan bara på att börja!

Något som ni inte visste om oss så äre att vi är  mycket kända i skolan på att vara dem segaste!!
Ingen orkar vänta på oss, varje gång vi ska på nån som kallade " utflykt " så var det alltid vi som blev sist i leden.
Måste erkänna att : Vi Uniikaste är sega !

Vi stannade upp vid en klippa för att ta en massa bilder till bloggen ( hahaha, vi tänkte såklart på vår blogg ) och lägga ut dem, vi vet, vår blogg har en aning brist på bilder . :/
Efter att vi hade tagit alla bilder, så kom vi på att klassen hade lämnat oss, vi sprang runt som galningar med världens tungaste väska i ryggen för att hinna i kapp klassen.. Tyvärr så hade dem redan försvunnit ( menar att dem redan var framme ) var tvungna att stoppa en bil för att fråga efter vägen till Myste, och såklart så har man ingen j*vla mottagning där borta ! :@ Typiskt ! 
Men tack gode Gud så hittade vi till slut Myset då vare bara dags att njuta!

De vi gjorde var:
Först åt vi Lunch de blev en sjukt god kyckling-sallad med vitlöksås (muums).. Efter de så bärde de av mot klipporna där vi skulle " fiska " kan säga på en gång att de gick åt rena h*lvetet !! Ingen fisk alls !!
Solen sken lite så vi passade på att bada, de gick ju super bra ! (NOT) vi ramlade omkull alla var på en o samma person.. Vår kill-kompis Kaan ramlade i med kläder, skor och sin mobil, de fanns tusentals stora stenar, det fanns ingenstans att stå på.
Efter allt trams så bestämde vi oss för att äta middag ( allt skratt gjorde oss hungriga (: ) middagen blev: Tacos (muums igen).. Efter de så gick vi och badade med kläder, ( Bella och jag ) Evelin följde med och kollade på, resten stannade kvar i stugan.. När vi trötttnade så gick vi till klipporna där man skulle fiska och hängde där en stund pratade, och kollade på när fiskarna avled.. ( stavning ? ) Senare kom Vero och Melat till klipporna.. Vi stannade kvar där i ca 30 min eftersom vi skulle grilla korv, så gick vi därifrån.. Efter all grillning så ville vi ta ett sista dopp för året, då badade Melat, Evelin och jag resten  " kollade på "
En sak som jag störde mig på något eeeennnooorrrmmmttt mycket så var det :
MMMYYYGGOOORRRNNAAA
 SUG AV VARANDRA IST !
Man trodde verkligen att dagen var slut men vi var bara halv-vägs av en låååånngg låååånngg natt !
Vi somnade drygt 3- halv 4, jag vaknade halv 5 blev eftersom Melat, Bella och Evelin hade värsta samlingen.
Och sen väckte lärarna oss 6 !!
Har bara sovit i 2 timmar, kanske mindre!
Därför säger jag adjö för mig, ska nog ta ett bad och ta på mig min sköna badrock, och krypa ner i sängen för att kolla på tv. Idag måste de sovas ordenkligt, imorgon är det en ny dag då jag ska vara pigg inför skolan -.- !!!

DAMN !!! DETTA ÄR NOG MITT LÄNGSTA INLÄGG ! (: NÖÖJD !! =DD


Btw, bilderna kommer senare eftersom Vero tog bilderna med sin Iphone och hon skulle MMS:a mig dem men tyvärr så har jag en dålig nyhet !

MIN MOBIL DOG !!!!!!
Omg, vad ska jag göra utan lur ?!?
Hur ska jag klara av att inte sms:a ?!?!
Min mobil var mitt allt, bokstavligen mitt allt !!
Nu så är man tvungen att ha en gammal Nokia medans jag får en ny!
Nokia är inte så dålig heller älskar spelet : SNAKE :D

Vila ifred älskade mobil.. Love you, kommer alltid att minnas dig som en vän!

 ....<3

BLESS !


Myset !! :)

Hej bloggen, tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg angående "Myset" Det är alltså ett scoutläger som vår klass ska till. Vi ska dit med våra tre nya lärare,känner på mig att vi kommer ha det såååå roligt, hoppas iaf! Men nu ska jag och tjejerna till Vby c för att handla lite gott och förbereda till imorgon (Myset) Tror nog inte att jag handlar i Vby, utan när pappa kommer hem så får jag ta och skicka iväg honom till Coop forum för att handla lite smått och gått till mig ;) Men nu ska jag logga ut från FB och göra mig i ordning för att möta tjejerna.
Ha det bra så länge !! <3

R.I.P <3

Heeeeejjssaaan uniikaste ! =D

Jag vet att jag gjorde fel när jag skrev ett inlägg angående hur lite mina vänner bloggade och nu så ska jag komma från ingenstans och blogga igen!
Vet att jag inte hade bloggat på ca 1 vecka ( om inte mer ) men jag har en jättestor anledning.. :'(
Min käraste farfar dog för exakt en vecka sen (förra söndagen), fick reda på de måndagen en dag innan jag reste från Holland..
Jag hade ingen lust att blogga eller surfa i nätet över huvudtaget, att förlora sin käraste farfar är hårt, att se sin pappa gråta är hårdare!
Om jag skulle fått reda på att min farfar dog när jag var i Sverige då skulle jag önska att jag var vid min pappas sida och trösta honom. Nu när jag var i hans sida så önskade jag att jag inte var vid hans sida, så hårt det är att se sin pappa gråta.. :'(
Ville vara stark men vart skulle jag få all styrka ifrån ? Jag var själv helt förkrosad..
Men jag har bara en sak att säga till min farfar : Vart du än befinner dig så vill jag bara säga att Jag Älskar Dig <3 Vila ifrid min älskade farfar, vi ses när min dag kommer.. <3 Descanse en paz ! R.I.P- Farfar, Te amo !<3 :'(
 
Ett grymt stort tack till min älskade homie som skrev ett inlägg där hon beklagade sorgen. Tack Melat<3 Säger samma sak Beklagar sorgen Melat!


 R.I.P alla som har förlorat sina kära...


Det här med uppdateringen....

Heej allihopa !! :) Nu sitter jag och bloggar från Melats data. Jag är nämligen hemma hos henne just nu för att hennes lillebror Natan fyller 4 år. Grattiiis Nati !! :)<3
Vi kollade nyss igenom några kommentarer från mitt förra inlägg (19 Augusti-2010) och såg att det är vissa läsare som kommenterat att vi inte uppdaterar lika mycket längre. Så jag tänkte svara på det, eftersom att skolan just börjat och vi alla i Uniikaste försöker förbereda oss inför sjuan så kommer saker och ting bli mycket stressigare. Vi kommer inte att hinna blogga lika mycket som förr men inlägg kommer defenetivt att komma upp på bloggen. Det är inte så att jag inte håller med er, för jag har själv märkt att vi generellt inte bloggar lika mycket som förr och vi kommer att försöka att uppdatera så mycket som möjligt, alltså när vi hinner :)
Nu till lite gladare besked. Så tänkte jag och Melat berätta lite om gårdagen, vi var som sagt i Vällingby centrum med tjejorna ( Jag,Melat,Dellan,Bella,Evelin,Naomi,Lillyh,Soualv, Michelle och till en viss del Yassa och Mimoe ) =) Det var en soft dag med alla tjejerna, vi luffade runt i Vällingby, var nere i garaget en stund, åt på Donken och bara chilla. Skriver kanske ett inlägg senare, som sagt ska verkligen föröska förbättre uppdateringen!!:)

Plus så blir man ju lite hängig när man lagt ut ganska mycket tid på ett inlägg som ingen kommenterar, så om ni kommenterar mer så skulle det ju defenetivt bli mer uppdatering. Era kommentarer ger oss motivation, så ni kan väl se till att varje gång ni checkar bloggen, så kan ni väl skriva minst en kommentar? :) :)<3 <3
Det skulle betyda jättemycket !!!


19 augusti - 2010

Hej bloggen, nu sitter jag här alldeles trött och smaskar på min gurksallad som jag slängt ihop. Strax tänkte jag gå ut på en promenad just för att jag känner för att gå, och för lite andra andledningar också!
Kanske blir lite jogging om jag känner för det, ni får då en uppdatering efter att jag återvänt hem. Imorgon är det skola som vanligt, har ni vant er än? För det har inte jag. Men som tur är så är det ju Fredag, mohahaha ingen skola på två dagar, hehe. En annan sak som händer imorgon är att vi (allihopa i Uniikaste) tänkte knalla upp till Vby för att shoppa lite tillsammans. Låter trevligt va? Hoppas bara att vädret håller, så att det inte börjar spöregna eller liknande! Det är inget speciellt jag tänker på då, utan jag får väl först och främst ta kolla om rean fortfarande är igång, för det är ju alltid ett plus ! ;)
Nu ska jag iväg så vi hörs, PUSS !! :)

Dellan,Bella & Vero här ! =)

Hejsan Bloggen !!

Nu sitter vi i Skolans Caf'e =)
Vi har precis ätit lunch, det blev köttbullar med makaroner och ketchup :D <3
Vi ska strax efter rasten in till vår stora Aula, och där ska vi kolla på lite föreställningar, SKIT KUL!!! <3
Och sen ska vi göre egna :)
men man behöver inte om man inte.
Jaja nu står jag (Bella) här ensam så jag ska ta och gå

BYEEEEE!!!

Seee you/Bella <3

Har ingen rubrik som funkar.. ? :)

Hej bloggen, HEJDÅ bloggen! Måste verkligen rusa börjar seriöst min lektion om I MIN !!!!!
Skriver antingen på min lunchrast, eller senare !! :)
Puss !! <3 :)


!!

Melat här. Länge sen jag vet men,men skolan börjar snart så har försökt förbereda mig. Repetera lite saker från sexan...ska försöka blogga lite bättre men grejen är att :

1. Min bärbara har tagits ifrån mig. Vilket innebär att jag måste använda den stationära !
2. Mina föräldrar har infört en ny "regel". Jag och min syster får från och med nu bara andvända datan i EN timme per dag, vid en specifik tid också. Jaa, det är väl bara att ta det haha så länge man bor hos mina föräldrar bor man spiikat i Afrika. Känns bokstavligen så. Andledningen till detta trauma för mig och min syster, men ett paradis för våra föräldrar är pga att skolan snart börjar och för att vi använder datan alldeles föööööööör mycket. Typiskt i-landproblem.. :O....:D.
3. Som sagt så har jag också försökt förbereda mig. Hjälpt till ganska mycket hemma och så. :):)

Innan jag avslutar detta inlägg så :
R.I.P- Dellan, Homiie, barndomsvän, syster....Jag beklagar sorgen. Alla finns här vid din sida. Vet hur det är, var i din sitution för exakt 4 år sedan. Homiie det kommer bli bättre. Be bara för honom...<3 :'(

(Hitta ingen bättre bild) Men som sagt Homiie allt
jag kan säga är att du måste vara stark. Homiie, som sagt. Bekagar sorgen :(

Heej bloggen! <33

Heej bloggen!! <3

Jag har ingen aning om vart alla Uniikaste har tagit vägen, men jag har en anledning. LOVAR!
Jo vi har haft gäster i 2 dagar nu, och det är ju ändå ohyffsat att sitta och blogga och sånt.
Men nu blir det som vanligt igen :) <3
Jag hr inget mer att säga förutom att jag har suttit hemma hela dagen. Men ska locka med mig mamma till Vällingby och be henne köpa ett par skor till mig, Helst CONVERSE!!!
Men vi får se :) <33

Seee you/Bella <3

Fredag den 13 :S !

Så, idag är det Fredag den 13:e  .. De sägs att siffran 13 är ett oturs nummer, stämmer de ?
Jag ska vara helt ärlig nu, jag har inte så mycket otur jag brukar oftast råka ha tur..
Jag har däretmot sett filmen " Fredag den 13:e " som är ganska läsckig.. :/



Tror ni att siffran 13 är ett oturs nmr ?? :O

BLESS !


Sent men ändå uppe ! :P

Hejsan bloggen, mår lite bättre nu. Ni vet ju inlägget som jag skrev här under dagen :(
För er som inte vet: läs i inlägger nedan rubrik:(''Dålig nyhet'')
Nu kanske ni undrar vad jag gör uppe klockan 2 på natten. Men det är inte så himla sent för mig.. faktiskt :)
Så just nu sitter jag med min lillebror och äter PIPAS!! (FRÖN) :)
och kollar på en massa videoklipp och sånt :)
Men nu har jag inte mer att säga :) <3

Så vi ses imorgon :)

Seee you/Bella <3

Ni är värda en anledning....

Okej, nu ska jag berätta varför jag inte har bloggat ordenkligt på sistone !

Anledning:
Som jag tidigare sa, min minsta syster kom förrigår från Colombia, jag sa däremot att jag inte skulle blogga så mycket men jag skulle göra mitt bästa. Här i pappas nya lägenhet som han har hyrt, här finns de irför är vi tvungna att baxa internet från grannarna som har trådlös utan lössenord..
e går riktigt, riktigt kefft för oss här! Internet kommer och går, går och kommer ibland hinner man bara surfa i ca 5 min och det är helt världelöst!! Jag hinner knappt kolla in min Facebook konto ordenlkligt med de så menar jag att jag inte kan kolla händelserna, därför att så fort jag trycker på någet eller så då, försvinner hela skiiten!! Jsg har inte en sån där tolamord med datorer, tv deffinitivt inte med mobiler. Får en sån j*ävla panik!

Men jag lovar att jag ska blogga när jag kan och vilken tid som helst bara ni vet att jag kommer ihåg att bloggen finns. =)
Nu så hade jag sjukt mycket tur med att få tag på lite internet !
Förlåt för all stavfel men jag vågar inte ens " Förhandsgranska " inlägget ..

BLESS !



Dålig nyhet! :(
Heej bloggen...

Har precis fått höra en dålig nyhet.
Min hemsråkslärare dog i en olycka.
Nu tänker ni säkert, men gud det är ju någon som du knappt känner, men så är det inte. Den där läraren behandlade mig som sin egen dotter! Han köpte presenter och köpte godis och gjorde allting!!
Men jag behandlade honom som bajs! Jag sket i lektionerna och var med mina kompisar istället, och då väntar han på mig i sitt klassrum i timmar, men eftersom att jag inte kommer så går han hem, jag gjorde inte mina läxor, och jag skrattade bort alla lektioner och sket i vad han sa. Och det är ju respektlöst, men man kan ju inte ångra allt man gjort bara för att den är död, man ska ju inte göra så dumma saker från början alls!!
Så nu säger jag bara R.I.P HAN VAR VÄRD ATT LEVA! :(

Så vi ses väl

Hejdå...

Just nu...! <3

Hejsan bloggen, just nu ligger jag i min sköna säng och väntar tills mamma kommer med cornflaksen som jag bad henne göra :)
Är alldeles för trött, och har gjort massa saker idag, kom faktiskt precis hem och har så himla ont i mina ben :(
Men iallafall. Det börjar med att Yassamin en kompis till mig ringer mig och ber mig att gå till biblioteket med henne, och klockan är 11 och jag sover ju lixom fortfarande, men jag sa att jag kunde. Så hon byter om och kommer till mig och sen sticker vi dit, vi stannar inte så länge eftersom att vi blir hungriga, så vi äter på donken och sen drar vi till Gina tricot :)
Och där bombarderar vi omklädnings rummet med kläder och allt skratt SKIT KUL!!
Och sen träffade jag MELAT!!! gud vad jag hade saknat henne :) <333
Och då var jag självklart med henne. Och med några andra, som t.ex. Winti i mitt basketlag och hennes kusin och en annan kompis :) och där hade vi hur kul som helst!!! Juste Hermela var oxå med oss (Melats lillasyster)
Och sen så handlade jag lite med mamma och sen var jag med de igen :) och nu är jag hemma SKÖNT!! :)
Köpte: Skor,6 par tröjor,ett linne,trumpor,läppglans och ett par leggings :)
Men nu ska jag äta lite och sen kolla på tv med mammsen :) så vi ses

Seee you/Bella <3

Don't be fooled



Time to strut my cool
'Cause my mama didn't raise no fool...!!!

Töööng text !! Btw, titta hur liten jag ser ut på bilden ovan. Dock ser bilden ut såhär utan beskärning :  


Yonas, Liten Melat och Vero. Ouuuuf kommer ihåg den här dagen. Det var vi tre och Veros föräldrar i Kolmården, notera år 2007, då man var lite " Jag ska ha ALLT som är inne". Hahah stackars mina föräldrar asså.  Men om alla vet var Kina-skor inne vid den perioden. Såklart var jag och Yonas absolut inte de som skulle missa denna nya trend. Vi bokstavligen T V I N G A D E våra mammor att köpa de förbaskade och usla skorna.
Just den dagen när vi var i Kolmården så spöregnade det ( jag vet, det syns inte på bilden). Det regnade konstant. Våra skor blev helt förstörda och än idag, har jag ingen anning om varför....de helt enkelt blev värdelösa och det gick knappt att andvända de. Helt kaputt. 100 kronor i skön liksom. Ironiskt nog hade våra mammor varnat oss om att inte köpa skorna. Lyssnade vi? Nej...vid den tiden var det typ " Varför skulle jag. Jag köper det som är inne. Punkt slut". Ännu en gång är det bevisat att mammorna vet BÄST !! Hahahah !! :):)


HEEEJ BLOGGEN!! <3

Hejsan bloggen :) <3

Idag ska jag bara vara hemma! Jag orkar inte gå ut. och så vaknade jag typ för 15minuter sen och det är inte tidigt. idag ska jag bara vänta tills mamma kommer hem och sen ska jag mysa med henne istället :) <3
Ja, jag har inget mer att säga, förutom att jag saknar alla i Uniikaste, måste träffa de så snabbt som det går! :)
Men det är ju bara 9 dagar kvar tills skolan börjar :)

Och innan dess så ska jag hinna med att:

*Köpa en ny skolväska.
*Köpa lite nya kläder.
*Träffa alla i Uniikaste.
*Och sova extra länge :)

Ja nu måste jag gå, ska äta frukost och sen sova lite :) <33

Seee you/Bella

Minns ni spelet....

 Bildkälla
... Habbo ? :O Jag ska berätta en sjukt rolig sak för er.. För kanske 3-4 år sen så spelade jag Habbo Hotel.
Vilka tider de va, jag addade hur mycket folk som helst jag ringde till själva Habbo kundserivice (eller vad de kallas?) för att kunna få mynt till min gubbe. Ringde utan en aning om att de kostade, mamma fick hem räkningen en dag... Sen dagen ALDRIG mer Habbo !!
De va tider de, efter Habbo så blev jag medlem i hemsidan Playhead mest känd som Pea/Pa..
Hur fan kan man glömma Playahead ? Så mycket skiit, så mycket bråk allt möjligt kunde hända där...
Den kända Playahead hemsidan blev avstängd de var då jag valde Facebook mest känd som " Fejjan " -.-
Vilken smeknam ? Hatar kalla Facebook för " FEJJAN " -.-''


Från

 
Bildkälla
Till:
 Bilkälla

Vad kommer härnäst ?? =)

Aja bloggen ha de så bra, nu ska jag börja göra i ordning mig för att dra mot stan, måste köpa något till min käraste lillasyster som kommer idag från Colombia ! :D
Bjuder på en ny låt av Rihanna som jag tycker är grym!
Musik videon visar verkligen hur vissa kan leva i verkligheten bli slagna av sina killar/tjejer vilket som..
En killa ska inte ens våga lyfta handen mot en tjej!
Om de nu skulle hända mig (vilket jag inte tror) så blire direkt polisanmälan sedan sköter min pappa resten !! ;)
Hahahaha, min pappa skulle flippa ur direkt .. Ja de min pappa de..






The best music video ever!
Love it ! ;)'

Bless !

Bloggen !!

Heejsan bloggen, hur mår ni ?
Själv mår jag prima !! :)
Bella lugn, du får ta mitt inlägg om frågorna.. -.- <3 :D

Hahaha, inte ofta jag frågar hur ni mår, ha ?
Anledningen är att min minsta lillasyster kommer imorgon från Colombia !!! :D

Asso kan ni fatta hur jag mår ? Jag har inte träffat henne på 2 hela år..
När jag såg henne för sista gången så var hon bara 1 år, nu är hon 3 och fyller 4 i December !!
Hon landar här i Amsterdam, de kommer att stanna tills Oktober men jag ska hem om 1 vecka..
Ni fattar inte hur jag känner mig, efter 2 år bara få njuta av henne i 1 vecka..
Så mycket jag vill göra med henne, krama henne, pussa henne, gå till stan i hand med henne, så mycket men så lite tid...
Men jag hoppas att de kan resa till Sverige också ? Vem vet ?
Ska försöka göra denna vecka till den bästa veckan av hela sommarlovet ! =)
Jag är inte en sån person som lägger ut bilder på sina små syskon, familjen, mamma och pappa osv..
Jag tycker bara inte om de, har aldrig gjort och vem vet kanske gör jag det lite längre fram ?
Därför blir det ingen bild på min syster, fast jag har bilden här på pappas data ! :D
Btw, eftersom min syster kommer ju att komma så kanske jag inte kommer att ha ingång till datan så mycket..
Måste njuta av systern mer än bloggen ! ;) Känn er inte dissade men familjen först de e så man blir störst !!
Jag kan säga de redan nu, förvänta er inte så mycket uppdatering från min sida, men såklart så ska jag göra mitt bästa!!

Jag är såå gald att jag inte kan skriva mer!!
Ha de så bra, kanske skriver ett inlägg senare ?

 Bildkälla
Är gladare än den hära gubben !! :DD

BLESS !!

I'm Back

Haha, har ni alla saknat eran favorit gästbloggare???
I så fall, så ska ni inte vara oroliga, cause i'm back!
Haha, hur mår alla min skööööööna, Gulliga, fiiiina sweeties idag då???

Jag själv är förkyld. Ja, ni hörde rätt, jag är förkyld, UNDER SOMMAREN!
Jag kan själv inte fatta, hur i helskotta <- haha, kan man vara förkyld under sommmaren???
Hur kan man lyckas med det?!
Så nu har jag typ bombat med nässpray och näsdroppar i två veckor nu eller nåt.
skiitjobbigt... Men vad ska man göra?

Haha, nog pratat om det. Förresten, har ni saknat mina gåtor?
Jag har goda nyheter till de  som har saknat de, gåtorna kommer inom kort, ni behöver bara ha lite tålamod.
Jag tror att jag kommer börja med de den här veckan, eller nästa vecka.

Men, nu ska jag sysselätta mig med nåt annat, så vi ses!

Puss, Puss på er!

Haha =)

HEEEJ BLOGGEN!! <3

Asso jag är hur glad som helst!!
För ungefär några minuter sen så kom det en man och knackade på, han sa att han skulle fixa vårt internet som var trasigt (Se inlägget om hur det gick till på rubriken ''Tillbaka'')
Så han fixade det hela på bara 5 minuter, skit skönt!! <3 :)
Så nu kan jag besöka: Youtube.com Blogg.se alla storbloggare och lite andra sidor som jag inte kommer på nu :) <333
Men ja det var väl allt, nu ska jag äta frukost och sen ska jag typ bara ut :) <3

Seee you/Bella <3

RSS 2.0